Michael Hedegard

Forum-svar oprettet

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Tiden problem og fremtidens løsning. #9581

  Det lyder måske også mere som teknologi-camping fremfor naturcamping 🙂

  som svar til: GF 2020 #9138

  Offentliggøres regnskaberne ikke?

  Mvh. Michael

  som svar til: Sidste indlæg #9063

  Hej Brian

  Super.

  Jeg ved godt, at nyeste indlæg står øverst nede i kategorierne, men så skal du stadig klikke ned i hver kategori for at se, om der er kommet nye indlæg. Ej brugervenligt. Men godt at det er sat på ønskesedlen.

  Også godt at du ikke oplever problemer med ikke at få besked om nye svar. Men det problem er vi altså nogen der har, så det må du også gerne sætte på ønskesedlen.

  På forhånd tak.

  Michael

  som svar til: Varmt velkommen, Michael, #9054

  Hej 518 (Henning)

  Hvis man synes, at foreningens formål er lidt vagt formuleret eller at foreningens virke ikke rigtig omtales, er der så noget i vejen for at spørge ind til det?

  Dem der har været med i foreningen længe kender sikkert svarene, men for nye eller for ikke-medlemmer, så er det altså ikke særlig klart hvad foreningen rent faktisk står for og hvad den gør for at fremme foreningens formål.

  Og må jo desværre sige, at der ikke rigtig er nogen endnu, der har kunnet udfylde hullerne 🙁

  Mvh.
  Michael

  som svar til: Varmt velkommen, Michael, #9006

  Hej Gert

  – Og tak for velkomsten.

  Når jeg spurgte ind til, hvad det er BTN egentlig står for, så er det fordi, at jeg ikke synes profilen er særlig klar.

  På om-siden står der f.eks. at der arbejdes for “at der indføres naturlegepladser”. Nu har jeg ikke nærlæst hele hjemmesiden, men nævnes naturlegepladser overhovedet andre steder på hjemmesiden?

  Hvor er det man vil have indført naturlegepladser og hvorfor?

  Ikke at jeg på nogen måde er imod idéen. Men det er altid godt at fremføre en begrundelse eller argumenter for at det er en god idé. Eller arbejder man for det blot for idéens skyld? Det kan være svært at få nogen til at skyde penge i et projekt, hvis man ikke kan forklare hvorfor det er en god idé.

  Hvad er træf?

  Hvad er idéen/formålet med træf? Når man læser hjemmesiden, så får man indtryk af, at en meget stor del af foreningens medlemsaktiviteter (hvis ikke det hele) består af træf. Men ingen steder står der hvorfor der afholdes træf. Hvad er idéen/formålet med at holde træf? Det er jo ikke umiddelbart en nødvendig aktivitet for at arbejde for de formål der står i foreningens vedtægter. Altså et rabatsystem og lempelse af campingreglementet.

  Sidstnævnte vedtægtsbestemte formål vedr. en lempelse af campingreglementet kan jeg iøvrigt forstå man har opgivet, da man mødte modstand? Men det betyder vel blot, at der skal lidt mere benarbejde til og måske lidt finpudsning af argumenter til? Samt naturligvis flid og vedholdenhed.

  Nå, jeg må hellere stoppe her, førend jeg bliver udnævnt til et brokhoved 🙂

  Men jeg tror på, at fremskridt er de utilfredses værk. Hvis ingen påpeger hvad der måske kan forbedres, så forbliver alt ved status quo. (Og her tænker jeg i høj grad på foreningens kommunikation til omverden.)

  Mvh. Michael

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)