Michael Hedegaard

Forum-svar oprettet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Referat Generaforsamling 2022 #9947

  Hej Ingvar

  Jeg tror ikke du har forstået hvad problemet er.

  Når man har gjort gruppen lukket, så kan ikke-medlemmer af gruppen ikke se hvad der sker i gruppen. Dermed har man ikke længere en tilstedeværelse på Facebook, der kan bruges som reklamesøjle for foreningen.

  Hvis man gerne vil have flere medlemmer, så er reklame ret vigtigt.

  Mit forslag går på, at man ved side af FacebookGRUPPEN, så opretter man en FacebookSIDE, som så kan fungere som reklamesøjle, når man nu har valgt at gøre FacebookGRUPPEN lukket.
  (Grupper og sider er to forskellige ting på Facebook)

  På den måde kan man både have den lukkede/hemmelige gruppe og have en side, der kan fungere som reklamesøje for foreningen overfor interesserede ikke-medlemmer.

  Blot en anbefaling, hvis man gerne vil have flere medlemmer i foreningen.

  Med venlig hilsen
  Michael

  som svar til: Referat Generaforsamling 2022 #9943

  Hej

  Kan konstatere, at man i dag har gjort foreningens Facebookgruppe til en lukket gruppe. Det vil sige at ikke-medlemmer ikke kan se hvad der sker i gruppen.

  Det betyder så også, at gruppen ikke længere kan fungere som reklamesøjle for foreningen.

  Jeg vil derfor foreslå, at man opretter en FacebookSIDE, som kan fungere som reklamesøjle for foreningen, når man åbenbart mener at gruppen skal være lukket. Hvilket dog undrer mig, for hvad hemmeligt sker der i gruppen?

  Blot et forslag, hvis man fortsat gerne vil have den gratis reklame der kan være ved at være synlig på Facebook.

  Mvh.
  Michael

  som svar til: Tiden problem og fremtidens løsning. #9581

  Det lyder måske også mere som teknologi-camping fremfor naturcamping 🙂

  som svar til: GF 2020 #9138

  Offentliggøres regnskaberne ikke?

  Mvh. Michael

  som svar til: Sidste indlæg #9063

  Hej Brian

  Super.

  Jeg ved godt, at nyeste indlæg står øverst nede i kategorierne, men så skal du stadig klikke ned i hver kategori for at se, om der er kommet nye indlæg. Ej brugervenligt. Men godt at det er sat på ønskesedlen.

  Også godt at du ikke oplever problemer med ikke at få besked om nye svar. Men det problem er vi altså nogen der har, så det må du også gerne sætte på ønskesedlen.

  På forhånd tak.

  Michael

  som svar til: Varmt velkommen, Michael, #9054

  Hej 518 (Henning)

  Hvis man synes, at foreningens formål er lidt vagt formuleret eller at foreningens virke ikke rigtig omtales, er der så noget i vejen for at spørge ind til det?

  Dem der har været med i foreningen længe kender sikkert svarene, men for nye eller for ikke-medlemmer, så er det altså ikke særlig klart hvad foreningen rent faktisk står for og hvad den gør for at fremme foreningens formål.

  Og må jo desværre sige, at der ikke rigtig er nogen endnu, der har kunnet udfylde hullerne 🙁

  Mvh.
  Michael

  som svar til: Varmt velkommen, Michael, #9006

  Hej Gert

  – Og tak for velkomsten.

  Når jeg spurgte ind til, hvad det er BTN egentlig står for, så er det fordi, at jeg ikke synes profilen er særlig klar.

  På om-siden står der f.eks. at der arbejdes for “at der indføres naturlegepladser”. Nu har jeg ikke nærlæst hele hjemmesiden, men nævnes naturlegepladser overhovedet andre steder på hjemmesiden?

  Hvor er det man vil have indført naturlegepladser og hvorfor?

  Ikke at jeg på nogen måde er imod idéen. Men det er altid godt at fremføre en begrundelse eller argumenter for at det er en god idé. Eller arbejder man for det blot for idéens skyld? Det kan være svært at få nogen til at skyde penge i et projekt, hvis man ikke kan forklare hvorfor det er en god idé.

  Hvad er træf?

  Hvad er idéen/formålet med træf? Når man læser hjemmesiden, så får man indtryk af, at en meget stor del af foreningens medlemsaktiviteter (hvis ikke det hele) består af træf. Men ingen steder står der hvorfor der afholdes træf. Hvad er idéen/formålet med at holde træf? Det er jo ikke umiddelbart en nødvendig aktivitet for at arbejde for de formål der står i foreningens vedtægter. Altså et rabatsystem og lempelse af campingreglementet.

  Sidstnævnte vedtægtsbestemte formål vedr. en lempelse af campingreglementet kan jeg iøvrigt forstå man har opgivet, da man mødte modstand? Men det betyder vel blot, at der skal lidt mere benarbejde til og måske lidt finpudsning af argumenter til? Samt naturligvis flid og vedholdenhed.

  Nå, jeg må hellere stoppe her, førend jeg bliver udnævnt til et brokhoved 🙂

  Men jeg tror på, at fremskridt er de utilfredses værk. Hvis ingen påpeger hvad der måske kan forbedres, så forbliver alt ved status quo. (Og her tænker jeg i høj grad på foreningens kommunikation til omverden.)

  Mvh. Michael

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)