Nyhedsbrev efterår 2015

Nyhedsbrev efterår 2015.

Efteråret er over os og nogle er kørt sydover, andre har stillet vognen for vinteren, og så er der dem der lige skal have det sidste træf med – juletræffet i Skjern

Selv om, at der er meget stille på hjemmesiden, så er der fuld gang i planlægningen af træf til foråret. Ferie for alle er en oplevelse for sig, – tag campingvognen med og oplev messen i rolig tempo. Se vedr. tilmelding under kalender på hjemmesiden.

Forårstræf vest, som afholdes i Bededagsferien, bliver på Thurø Camping.

Forårstræf øst er under planlægning.

Når vi camperer på vores samarbejdspladser, så husk, at vise, at I er der som BTN medlem, – det betyder noget i det videre samarbejde med pladserne.

Generalforsamlingen, som blev afholdt på Guldborg Camping, er vel overstået.

Dejligt at se, at der var mødt så mange op, og sikke en modtagelse vi fik, campingparret gav fredag aften kaffe og lagkage, så herfra skal der lyde en stor tak.

Generalforsamlingen blev overstået i god ro og orden, vejret var fint på vores udflugt, og glæden var stor ved vores fælles aftenmenu og efterfølgende fællessang og hygge. Referater fra generalforsamlingen kan ses på hjemmesiden under nyheder.

Går I med en ide for afholdelse af et spontantræf, og har I brug for hjælp, så bare henvend jer til bestyrelsen. Husk at foreningen giver et tilskud på kr. 50,00 pr. vogn ved min 5 vogne.

Har I lyst til at stå på vores medlemsliste på hjemmesiden, så kan i tilmelde jer der.

En ny campingplatform er under udarbejdelse. Ideen er, at alle private der enten har lyst til at leje eller udleje campingvogn eller autocamper, nemt kan finde hinanden. Platformen tager udgangspunkt i Danmark og vil være gratis. Forventet opstart i foråret 2016. Dette er ikke et projekt under BTN, men jeg har taget det med, fordi jeg mener, at det kunne være i medlemmernes interesse.

Allerede nu er det muligt, at betale for medlemskab og campingpas for 2016.

God vinter

Poul Chr. Laursen

Formand for Backtonature.

Udgivet i Back to Nature.