Om BTN

Hvem er vi

Back To Nature Naturcamping er en dansk campingorganisation

Back To Nature Naturcamping er en dansk campingorganisation, der er drevet på frivillig basis. Bestyrelsen er ulønnet. Vi håber at du som interesseret har været en rundtur på siderne og set hvad vores forening står for – du kan melde dig ind online her fra siden.

Derudover har vi samarbejdspladser fordelt i Norge, Tyskland og Sverige. Med Sverige har vi et tæt samarbejde med Caravan Club Sweden, der giver vore medlemmer adgang til alle Caravan Club Sweden´s pladser til fordelagtig medlemspris.
Vi støtter op omkring små, naturvenlige campingpladser ved landbrug og lignende steder, samt campingpladser som ligger i skøn natur eller tæt ved natur.

BTN afholder 3 Foreningstræf hvert år. Et forårstræf i Vest (Jylland, Fyn m.m.) og et i Øst (Sjælland, Falster og Lolland). Dertil kommer et årligt generalforsamlingstræf i september eller oktober, som går på skift i Øst og Vest.
På foreningstræffene er samvær, hygge og ture ud i naturen eller til kulturelle oplevelser altid på programmet.
Udover disse foreningstræf arrangerer nogle medlemmer såkaldte spontantræf som enten kan have et tema eller en aktivitet som formål. Disse spontantræf støttes af foreningen med kr. 50 per enhed. For at opnå dette tilskud skal arrangørerne levere en beretning om træffet og helst med fotos, som kan lægges på hjemmesiden.

Bliv medlem og støt BTN.

Du bliver medlem ved at klikke på “Indmeldelse” Der fremkommer en dialogboks, der skal udfyldes og du betaler dit kontingent (150 kr. på det anviste kontonummer) Dit medlemskab er gyldigt, når pengene er indgået hos kassereren, du modtager derefter password og brugernavn der giver adgang til de særlige medlemssider. Bemærk, netbank kan være op til 3 arbejdsdage undervejs. Du får ligeledes tilsendt medlemsinformation og medlemskort. Disse giver adgang til rabat på samarbejdspladserne.

Bestyrelsen