Om BTN

Hvem er vi

Back To Nature Naturcamping er en dansk campingorganisation

Back To Nature Naturcamping er en dansk campingorganisation, der er drevet på frivillig basis. Bestyrelsen er ulønnet. Vi håber at du som interesseret har været en rundtur på siderne og set hvad vores forening står for – du kan melde dig ind online her fra siden.

Derudover har vi samarbejdspladser fordelt i Norge, Tyskland og Sverige. Med Sverige har vi et tæt samarbejde med Caravan Club Sweden, der giver vore medlemmer adgang til alle Caravan Club Sweden´s pladser til fordelagtig medlemspris.
Vi arbejder på, at der indføres naturlegepladser. På lang sigt arbejder vi for, at der igen kan gives tilladelse til oprettelse af små, naturvenlige campingpladser ved landbrug og lignende steder. Bliv medlem og støt BTN.

Du bliver medlem ved at klikke på “Indmeldelse” Der fremkommer en dialogboks, der skal udfyldes og du betaler dit kontingent (150 kr. på det anviste kontonummer) Dit medlemskab er gyldigt, når pengene er indgået hos kassereren, du modtager derefter password og brugernavn der giver adgang til de særlige medlemssider. Bemærk, netbank kan være op til 3 arbejdsdage undervejs. Du får ligeledes tilsendt medlemsinformation og medlemskort. Disse giver adgang til rabat på samarbejdspladserne.

Bestyrelsen