Nyhedsbrev Forår 2020

Nyhedsbrev forår 2020

Kære BTN-medlem.

Nu er det igen blevet forår og krokus, påskeliljer og andet myldrer frem i haver og i naturen. For mange er det starten på en ny campingsæson med klar- og rengøring af campingudstyret. For andre er foråret bare en fortsættelse af det campingliv der har været i den forgangne vinter.

Desværre overskygges det dejlige forår af den igangværende pandemi med Corona virus og Danmark er i øjeblikket i den grad lukket ned med lukkede skoler, børneinstitutioner og for socialt samvær i større selskaber.

Vi håber at Corona virusset snart klinger ud, så det ikke kommer til at påvirke vores ferier, træf og campingliv. 

Jeg vil hermed gerne henlede opmærksomheden på kommende BTN-træf og medlemmernes spontantræf:

Forårstræf Vest den 7. – 10. maj på den dejlige plads Attrup Camping. Arr. BTN. Web: http://www.attrupcamping.dk/

Forårstræf Øst den 20. – 23. maj på Bildsø Camping nær skov og strand. A . BTN. Web: http://www.bildsoecamping.dk/

En bid af Nordjylland 6 den 7. – 13. juni på Bygholm Camping. Pt. udsolgt, men der er oprettet venteliste. Arr. Anne Marie og Jørn Brader. Web: http://www.bygholmcamping.dk/da

Cykeltræf den 19. – 21. juni på Skjern Å Camping. Arr. Olga, Grethe, Kurt og Ryan. Web: https://skjernaacamping.dk/

Generalforsamling den 4. – 6. september på Hjemstavnsgårdens Camping. Arr. BTN. Web: http://www.hjemstavnscamp.dk/index_da.php

Ud over ovenstående træf kan der hen af vejen komme yderligere spontantræf, så hold øje med kalenderen på vores hjemmeside https://backtonature.dk/. Læs også der hvordan I melder jer til de enkelte træf og priserne på disse.

HUSK ! – Det er nu I skal forny medlemskabet for 2020 og derved stadig kunne besøge og få gode rabatter på vores dejlige samarbejdspladser rundt om i landet.

Kontingentet er stadig kun 150 kroner – kontonummeret finder i på vores hjemmeside: https://backtonature.dk/

Jeg vil på egne og bestyrelsens vegne ønske jer et dejligt forår og en skøn sommer. Vi håber at se rigtig mange af jer til nogle af de planlagte træf hen af vejen.

På bestyrelsens vegne og med venlig hilsen

Tommy Hansen

Formand.

Udgivet i Back to Nature.