Nytårs Nyhedsbrev

Nyhedsbrev januar 2015.

Det nye år er allerede godt i gang. I slutningen af det gamle år, kunne bestyrelsen ånde lettet op—vores hjemmeside var oppe og kører igen og bliver snart færdig, så herfra en stor tak til jer der har arbejdet på dette.

Efter generalforsamlingen sidste år, blev jeg opfordret til at vi skulle lave en hundelov i BTN. Personlig syntes jeg ikke, at vi skal have flere love, hvis det kan undgås. Vi har en hundelov i Danmark, og i bund og grund skal vi hundeejer bare tænke os lidt mere om. Mange af vores medlemmer, som ikke har hund, bryder sig jo ikke om at være genert af hundeglam mm. Heller ikke, at nogle tager deres hund med i samlingslokalerne. Med lidt omtanke her og der, så slipper vi for nye love.

Allerede i næste måned står ferie for alle på pogrammet. Så har i lyst til at deltage med jeres campingvogn, så er fristen for tilmelding senest 1. feb.

Spontantræf er ved at få fodfæste i foreningen. Meningen er jo, at samarbejdspladserne / medlemmerne her har mulighed for at dele deres gode oplevelser med vi andre. I december sidste år, var der juletræf på Sevel Camping med besøg på Hjerl Hede, og allerede i april er der Teglværkstræf på Broager Strand Camping. Et spontantræf, der sidste år startede med stor succes, var En bid af Nordjylland, og nr. 2 er allerede planlagt.

Forårstræffet afholdes i Kr. Himmelfartsferien på Gudenå Camping i Brædstrup.

Da bestyrelsen har erfaret, at flere af vore medlemmer er kede af, at der i år ikke skulle afholdes et træf øst, og da bestyrelsen ikke har haft til hensigt, at denne situation skulle opstå, så afholder vi selvfølgelig et træf øst. Dette bliver så i Bededagsferien.

Har I husket at forny jeres medlemskab af BTN, det kan nås endnu.

Til sidst vil jeg ønske jer alle godt nytår, og håber, at vi må få mange gode oplevelser i det kommende år.

Med venlig hilsen

Poul Chr. Laursen

Formand for BTN.

Udgivet i Back to Nature.