jeg ved godt at det kan være alderen

Forside Debatforum Øvrigt jeg ved godt at det kan være alderen

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4777
   518
   Deltager

   der er begyndt at gøre sig gældende både for mig og min PC, men hvergang jeg får post fra BtN, så kan jeg ikke åbne disse doc dokumenter, hvad er det lige jeg mangler øverst oppe eller på min pc??????????????, og så er jeg endelig kommet igang med flytningen af min hjemmeside,har længe ledt efter et sted hvor det var nemt og fandt et sted , 2min-website, siden,det jeg har fået lavet , kan man se på denne adresse , http://eribatouring.net
   mvh
   henning…..

  • #4793
   518
   Deltager

   ja og netop alderen gør at min kone meget gerne vil have oplyst træfpladsens, pladsernes telefonnummer her på kalender siden, bare sådan lige ,at hvis hun nu skulle tage billetten, at min datter så kan få fat på mig, jeg kunne måske af glemsomhed (igen alderen) have efterladt min mobilos i bil eller vogn..
   tak fored
   mvh henning
   http://eribatouring.net

  • #4794

   Hej Henning.
   At du ikke kan åbne post fra BTN kan skyldes at de vedhæftede filer er i .doc formatet, hvilket er Microsofts dokumentformat.
   Alle vedhæftede filer bør sendes i .pdf formatet, som kan læses af et gratisprogram.

   Vh. Tommy

  • #4840
   518
   Deltager

   hej………..
   HØRT hørt, tommel op, håber det må fænge an når de rette personer læser det…
   mvh
   henning

  • #4841

   Hej Henning
   Efter jeg på generalforsamlingen blev valgt til BTN’s bestyrelse er det mig der administrerer Medlemsservice og jeg vil bestræbe mig på at konvertere dokumenterne til PDF inden de sendes ud pr. mail.

   Vh. Tommy Hansen

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.