Medlemsliste

Forside Debatforum Øvrigt Medlemsliste

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2975
   Anonym
   Inaktiv

   Endnu en gang tak for at den nye hjemmeside igen er kommet “i luften”. Der er dog nogle ting som stadig mangler, i forhold til den gamle. Først og fremmest savner jeg medlemslisten. Dernæst savner jeg oversigten over samarbejdspladser i udlandet og endelig – hvad der også blev efterlyst på den gamle hjemmeside – referater fra bestyrelsesmøder m.v.

   Ellers stor ros til hjemmesiden. Dog bør man nok lige gennemgå oplysningerne i samarbejdspladserne, da det ikke er alle web-adresser der gældende.

   Med sommerhilsen
   Carl-Erik Denning
   Medlemsnr. 158

  • #2976

   Hej Carl Erik.

   Tak for roserne, håber medlemmerne får stor glæde af hjemmesiden.
   Vedr. medlemslisten må jeg skuffe dig/jer jf. offentlighedsloven er det ikke lovligt at have alle medlemsoplysningerne liggende på denne side, så den kommer ikke mere.
   Samarbejdspladserne i udlandet er ikke kommet på endnu, vi venter på at få opdateret oplysningerne fra pladserne inden vi lægger dem på.
   Samarbejdspladserne herhjemme, de oplysninger vi lægger på er direkte fra deres hjemmesider, så det kan vi ikke gøre så meget ved.
   Der kommer referater og billeder igen, vi skal lige have modulerne klar.
   Med venlig hilsen
   Ingvar

  • #2977
   Anonym
   Inaktiv

   Hej Ingvar

   Tak for svaret, men jeg bliver lige nødt til at korrigere m.h.t. offentlighedsloven. Det er korrekt, at man ikke må give oplysninger om medlemmer på den offentlige side, men på den gamle hjemmeside var der menupunkter man kun havde adgang til, når man havde logget sig ind, herunder medlemslisten. Dette er ikke ulovligt så længe der ikke oplyses cpr.-nr. – hvad jeg ikke går ud fra I er i besiddelse af – og så længe det pågældende medlem ikke har modsat sig, at oplysningerne må offentliggøres. Det var så rart at man tidligere kunne finde telefonnummer og mail-adresse på et medlem, man gerne ville kontakte.

   Jeg tvivler også på, om I må lægge referater fra bestyrelsesmøder m.v. på den offentlige side, da disse vel også kun er beregnet for medlemmer af foreningen.

   Med venlig hilsen
   Carl-Erik

  • #2978
   177
   Deltager

   Hej Ingvar og Carl-Erik
   Jeg savner medlemslisten rigtig meget, da jeg konstant får info@backtonature.dk sendt tilbage som ugyldig. Jeg mistede for 1½ måned siden alle mine email-adresser, da harddisken brød sammen. Jeg har via info@backtonature forsøgt at få Eva og Carl-Eriks samt Dagrunn og Tommys i et forsøg på at lokke dem /jer med til Småland til oktober, men forgæves.
   En medlemsliste (uden cpr.nummer og med medlemmets tilladelse) strider ikke mod offentlighedsloven så længe, det kræver log-in.
   Jeg håber at det lykkes.

   mange hilsner
   Finn (177)

  • #2979
   Anonym
   Inaktiv

   Jeg er helt enig mee ville være rart med en opdateret medlemsliste. 1697 Leon og Pia Jensen

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.