Problem med dansk gasregulator.

Forside Debatforum Teknik Problem med dansk gasregulator.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #5068
   Gert Romme
   Deltager

   En af mine venner fortalte i sidste uge om sine problemer med gasregulator, hvor gassen strømmede ud mellem regulator og flaskens ventil.

   Præcis samme problem havde vi for 4-5 campingvogne siden, og ved hjemkomsten fra Balkan indsendte jeg regulatoren til BP-Gas. Og efter nogle uger samt en rykker kom der en ny regulator samt faktura på omkring 1.300 DKK. Prisen skyldes, det var en højtryksregulator, men bortset fra det højere tryk, var den helt identisk med de alm. danske såkaldte sikkerhedsregulatorer (Kosan-regulatorer).

   Den nye regulator blev straks monteret, og utætheden var selvfølgelig helt væk, – hvert fald indtil midt i næste års ferie, hvor det gentog sig. Men efter hjemkomsten, fortalte mit vanlige værksted, at de 3 (tror jeg) små kugler, der fastholder regulatoren på gasflaskens ventil, kan blive tørre i kraftig hede, og kan behøve at smørres. Og den viden har vi faktisk haft glæde af flere gange, i den tid vi kørte på Balkan med danske regulatorer.

   Altså. – Er det vanskeligt at få regulatoren til at sidde fast på gasflasken, – eller strømmer der gas ud efter skift af gasflaske, så giv disse kugler en enkelt dråbe olivenolie, og massér det ind. Men smør kun kuglerne og absolut intet anden, og brug mindst mulig oliemængde.

   Mvh.
   Gert Romme

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.