Skinnetræf d. 7/8 – 9/8 2015

Forside Debatforum Træf Skinnetræf d. 7/8 – 9/8 2015

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4714
   Anonym
   Inaktiv

   8 !/2 campingvogn satte hinanden stævne til dette spontantræf på Vesterlund Camping i Nr. Nebel. Vi, Flemming og jeg, ankom sent fredag aften og da havde de øvrige allerede hilst på hinanden. Vi fik den bedste og hjerteligste modtagelse, som nye medlemmer af BTN kunne tænke sig og cv’en blev skubbet på plads. Vafler med is og hjemmelavet syltetøj stod klar til os.

   Næste dag fik vi dejlig solskinsvejr, lige perfekt til træffets aktivitet, skinnecykelturen. Alle blev orienteret nøje om, hvor man skulle mødes i Nr. Nebel, for vist var det, at vi ikke ville kunne følges ad pga. den befærdede landevej mellem Nymindegab og Nr. Nebel. Fra p-pladsen var der ikke langt til skinnecykelstationen og 8 cykler var reserveret og stod klar til at tage turen nok en gang til Nymindegab.

   At træde en skinnecykel er ikke svært, hvis kondien er så nogenlunde. Eneste regel: “hold afstand” og det lykkedes ikke lige godt hele tiden, for det kunne jo ske at rytter og passager fandt på at bytte plads. Det var dejlig afslappende og der var lagt passende pauser ind. Duften af varm nåleskov, mange cykelcampister på stien og flot hedelandskab med blomstrende lyng. Det kan vi godt lide i BTN. Endestationen i Nymindegab betød ny pause og at cyklerne skulle sættes ved siden af sporet for at tage behørig hensyn til øvrige skinnecyklister. Nu fulgte turen tilbage og det gik tjept. Med vind i ryggen gik det som en leg og vi var allerede tilbage kl. 15.30. Turen blev udmålt til ca. 2x7km. En overkommelig og fin tur i det gul-grønne. Folk havde nu efter temperament mulighed for at opsøge en seværdighed, indkøb eller køre tilbage til campingpladsen.

   Kl. 18.30 var der samling over aftensmaden og der var en livlig snak i teltet, som lejrchefen beredvillig havde stillet til rådighed. Der var almen opbrud til køjerne ved 22-tiden. Søndag morgen var der som sædvanligt gang i oprydning til opbrud. Kl. 10 var det tid til at udveksle de sidste beskeder og til at sige farvel. Deltagerne blev foreviget af lejrchefen og vi håber, at billedet snart dukker op.

   Karin, Allan, Carsten og Anna-lise skal have en stor tak for et meget veltilrettelagt spontræf.

   Vh Karin 111

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.