Årsmødet i Guldborg.

Forside Debatforum Træf Årsmødet i Guldborg.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4815
   Gert Romme
   Deltager

   Efter hjemkomsten til det smålandske höglandet og med den herlige nattefrost og andre værditilvækster, er det rart at have noget, at tænke positivt tilbage på. Og for os, der kun samler på smukke minder, går dette træf over i kramkistens arkiv langt foran sommerens 9-ugers Balkan-tur gennem 11 lande og 2 autonome republikker.

   Tusind tak for et rigtig godt træf i Guldborg, både til Lajla och John, til madleverandøren og selvfølgelig til Tina Blak Nielsen og Koos Daniels fra Guldborg Camping. Både campingpladsen og vejret var i top. Maden fra Lagunen i Guldborg Havn var fantastisk god og temmelig rigelig. Og campingværterne; – ja, det er vist sjældent, man bliver mødt med flotte lagkager flere dage i træk, og tusind tak for det.

   Og for os, der har haft et tæt og intensivt kendskab til campingpladsen gennem mange år, faktisk siden den under Børge Aalborg ejerforhold overgik fra frugtplantage til camping, var det et meget positivt gensyn. Utrolig meget er forandret og forbedret, – nu mangler vi blot, at Koos Daniels vil spille harmonika for gæsterne lørdag aften. Det gjorde Børge Aalborg, og han var en gudsbenådet naturtalent på sit instrument.

   Addy & Gert

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.