Campingplads i det centrale Budapest.

Forside Debatforum Pladser Campingplads i det centrale Budapest.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4656
   Gert Romme
   Deltager

   Hvis man tilfældigvis befinder sig på den store og desværre opdyrkede ungarnsk pusta, og lige står og mangler en campingplads, kan vi foreslå:
   Haller Camping,
   Haller utca 27,
   H-1096 Budapest.
   http://www.hallercamping.hu/

   Den ligger dog ikke ud til Haller utca, og kan være svær at finde. Men kommer man op af gaden (Haller utca) fra Donaus brede strøm, skal man passere nr. 27, og første gang dreje til højre, og det skal man i øvrigt gøre 2 gange mere, hvorefter man havner i en smal blind vej. Og her er campingpladsen for enden af vejen.

   Pladsen har den meget store fordel, at den ligge helt inde i de indre af hovedstadens centrum og i gangafstand til alt. Den er forholdsvis billig, der er pænt, og faciliteterne er under konstant rengøring 15 timer i døgnet. Men man liger ret tæt.

   Desuden har pladsen en rigtig god spiserestaurant. Og den sidste dag vi var der, havde den lokale folkedanserforening møde med levende musik i et lokale ved restauranten. Det var et helt fantastisk arrangement, med sigøjnerprinsesser, Csárdásfürstiner, og Gräfin Marizaér, og medens de fejende og hulkende violiner sendte deres sprudlende toner til himmels, trak energierne lange lysglimt højt oppe under byens sorte nattehimmel. I sandhed noget ganske andet end det hjemlige “Den toppede høne” og “Ak värmland du schöner”.

   Måske skal det tilføjes, at man faktisk kører tværs gennem den store by med sporvogne og meget tæt trafik for at komme til pladsen. Og temperamentet løber tit af med medtrafikanterne, men det er det faktisk også værd.

   1044.

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.