Corona camping

Forside Debatforum Pladser Corona camping

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #8426

   Jeg hørte i nyhederne i går at corona camping skal lukkes ned, som trailerpark.
   Plads ejer Michael udtalte at det er pladsens fundament der rives væk.
   Der forlød ikke noget om at pladsen skulle lukke helt, så vidt jeg forstod.
   venlig hilsen
   Kai 43

  • #8429

   Tak for info, Kaj.
   Bestyrelsen har besluttet at opsige samarbejdsaftalen med Corona på grund af gældende forhold.
   Hvis Corona senere føres tilbage til den dejlige naturplads den var engang, kan samarbejdet jo genoptages.

   Vh. Tommy

  • #8488
   Anonym
   Inaktiv

   Der har de sidste 3-4 uger kørt en dokumentarserie på TV2 og TV2Play med titlen “Trailerpark Danmark”. Her har Corona Camping haft en fremtrædende plads, hvor det fremgår, at værtsparret på pladsen nærmest betragter sig som en redningsplanke for mennesker, der af den ene eller anden grund er blevet husvilde, og kan få et billigt bosted der, samtidig med socialt samvær.
   Al ære og respekt for det, men pladsen ligner nærmest en zigeunerlejr. Synd – for det er jo en naturperle.

   Mvh
   Carl-Erik

  • #8494
   Gert Romme
   Deltager

   Vi kender ikke Corona Camping. Men der er faktisk flere af den slags campingpladser i andre lande – bl.a. findes de overalt i Forbundsrepublikken.

   Vi har aldrig hidtil haft problemer med at besøge disse pladser, men selvfølgelig kun så længe, man opretholder nødvendig orden på pladserne. Og de klienter vi har mødt, har i overvejende grad være venlige og nærmest gæstfrie. Men vi har da også set alkoholiserede klienter, hvor forteltet fungere som en knejpe.

   Men vi kan da oplyse fra den tid, vi boede i Danmark, at danske kommuner faktisk bruger at “placerer” klienter i en billig skrot-campingvogn på danske campingpladser. Bl.a. har kommuner helt fra Køge – men også lokale kommuner – tidligere “placeret” klienter på Guldborg Camping. Og Holbæk Kommune brugte tidligere at gøre det på Holbæk Camping.

   Ud over denne umoralske og menneskefjendske måde at skaffe sig af med uønskede borgere, blot for at kunne overholde et kommunalt budget, der formentlig var for ureaistisk lavt, er det også et gigantisk problem for campingpladserne.

   Sagen er – eller var i hvert fald tidligere, at campingpladserne – ligesom boligudlejere ikke lovmæssigt kan udsætte disse klienter fra deres “boliger”. Der skal i hvert fald ganske meget til. Og det skyldes, at campingpladsen, i lovens forstand, ufrivilligt bliver anset som bolig for klienterne, og hermed har disse “campinggæster” en række lovfastsatte rettigheder.

   Og på Guldborg Camping gik det så vidt i slutningen af 1990-erne, at Sakskøbing Kommune, der ikke selv havde klienter der, rent juridisk tvang campingpladsen til at have åbent hele året. For alternativet var, at Sakskøbing Kommune ellers skulle genhuse disse borgere om vinteren.

   Jeg ved ikke, hvad man i sin tid gjorde på Holbæk Camping. Men Guldborg Camping var i hvert fald nød til at lukke helt ned i en periode, hvor der slet ikke var tilgængelige faciliteter på pladsen – officielt hedder det kontrolleret betalingsstandsning. Og da klienterne derefter sivede væk, var ejerne nødt til sælge pladsen til nye ejere. Og netop denne juridiske finte er måske det, man vil gøre på Corona Camping.

   I øvrigt er der også for nuværende danske campingpladser, hvor vi har en ret klar fornemmelse af, at der forekommer fastboende “campister”, som pladserne ikke kan komme af med. Så det er fortsat et stort problem, at mange kommunalbestyrelser ikke påtager sig ansvaret overfor sine borgere.

  • #8512

   BTN’s bestyrelse har opsagt samarbejdsaftalen med Corona Camping med virkning fra den 1. Oktober 2019.

   Vh. Tommy Hansen

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.