Den "nye" hjemmeside

Forside Debatforum Hjemmesiden Den "nye" hjemmeside

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #3743
   Brian Jespersen
   Keymaster

   Hej ALLE i BTN

   Som nogen af jer nok allerede HAR bemærket så har vi den seneste måneds tid arbejdet med at ommøblere, redigere, tilføje og rydde op på vores hjemmeside.

   Håber i tager godt imod den og skulle der være spørgsmål eller ideer, så hører jeg altid gerne fra jer.

   MVH

   Brian Jespersen
   1781

  • #3965
   177
   Deltager

   En stor tak skal lyde til Brian for at have trukket “Kalender” ud af “Om BTN” og givet den sin egen plads i menuen. Der gik temmelig lang tid, før jeg fandt en oversigt over BTNs kommende arrangementer. Jeg påtænker allerede nu (selvom jule /nytårs-middagen knap er fordøjet) at vende tilbage til Broager til april. Det er snart en menneskealder siden, jeg sidst fik guleæærter (på dåse fra Irma). Susanne og jeg besøgte Christinesminde Teglværk i stormvejr i slutningen af november. Et gensyn i forårssol og alm. åbningstid vil jeg se frem til.
   I ønskes alle et godt nytår og campingår med BTN.

   hilsen Finn (177)

  • #3966
   177
   Deltager

   Teglværket hedder Cathrinesminde og jeg besøgte det første gang i 1959, da jeg var på lejrskole på Dybbøl Banke
   Læs mere her:
   Teglværket var i funktion fra 1732 til 1968. De første 148 år var det et bondeteglværk og siden 1837 i familien Hollensens eje. Da sønnerne Mathias og Andreas Hollensen skulle overtage efter deres far i 1880, blev teglværket udskilt fra gården med Andreas Hollensen som ejer. Han gav teglværket navnet Cathrinesminde efter sin mor. Han fik i 1892 tilladelse til at opføre den store ringovn, som blev teglværkets hjørnesten frem til lukningen i 1968.

   hilsen Finn (177)

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.