Er din e-mail-konto hacket?

Forside Debatforum Øvrigt Er din e-mail-konto hacket?

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #5755
   Gert Romme
   Deltager

   I Sverige overtages mere end 120.000 borgeres identitet hvert år af kriminelle. Og det fører i værste fald til tømning af bankkonti, omfattende afbetalingskøb i andres navne og så videre.

   En ny undersøgelse har vist, at mere end 10 millioner e-mail-konti i Sverige er hacket, og ligger frit fremme på lukkede internetsider, hvor kriminelle kan komme til dem med tilhørende relevante navne, adresser, løseord og andre personlige oplysninger.

   Hvis du vil teste, om du er blevet hacket, kan du gå ind på denne hjemmeside: http://www.dold.svt.se
   Her skal du blot skrive din e-mail-adresse, og straks derefter kan du se, om du er blevet hacket.

   Hvis du er uheldig, anbefales det, at du omgående “udvikler” et nyt løseord på dine konti. Og det bør være lange og komplicerede løseord, der en svære at hacke for de avancerede Soft Ware, der desværre er udviklet, og ligeledes ligge på lukkede internetsider.

   God fornøjelse,
   Gert

  • #5756

   Hej Gert.

   Linket kan ikke åbnes.

   Vh. Tommy

  • #5758
   Gert Romme
   Deltager

   Jeg beklager, for jeg kan heller ikke få linket til at fungere. Selve teksten; http://www.dold.svt.se er korrekt, men der må være en fejl på linket. I princippet kan man skrive, hvad man vil i den synlige tekst, men det er tegnene i linkens programsprog, der ligger bag ved, der betyder noget.

   Men hvis man i et søgefelt skriver: http://www.svt.se/dold/har-vi-ditt-losenord (eller kopierer sætningen og sætter den ind)
   – så åbnes der en side, hvor der midt på står følgende tekst: Testa själv: Har vi ditt lösenord?
   – og den klikker man i, og herefter er man på selve testsiden, der i øvrigt hedder; https://dold.svt.se/

   Det gør det desværre lidt mere kompliceret, men god fornøjelse.

   I øvrigt menes der at være mange om at kapre menneskers identitet på nettet. Og Sverige har lige fået udleveret 2 brødre fra Poland, som menes at have stjålet mellem 250 og 350 mio. kroner på denne måde – altså mere end en kvart mia. SEK.

   Gert

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.