Generalforsamlingen i Broager.

Forside Debatforum Øvrigt Generalforsamlingen i Broager.

Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #3063
   Anonym
   Inaktiv

   Hej alle.
   Vi var for første gang med til generalforsamling, og det var en meget positiv oplevelse. Vi har virkelig følt os godt modtaget i foreningen. At vi så ikke havde stemmeret kom som noget af en overraskelse, men det havde ingen praktisk betydning.
   Under opholdet mistede jeg en lille grøn skuldertaske indeholdende en Ipad mini samt en hel del plastickort. Hvis nogen har set eller hørt noget, så hører jeg gerne fra jer, evt. på tlf 25396744.
   Med venlig hilsen
   Svend Nørbjerg Rogne
   Medlem nr. 25

  • #3064
   Anonym
   Inaktiv

   Vi vil også gerne sige tak for en dejlig weekend, det var også første gang for os som helt nye medlemmer, men følte os godt modtaget af de andre medlemmer.

   Hilsen Gitte og Jørgen
   Medlem nr. 44

  • #3065
   Anonym
   Inaktiv

   hvad skete der på generalforsamlingen?anne.

  • #3068
   Anonym
   Inaktiv

   Hej alle.
   Ja, det var , som altid i BTN, et rigtig dejligt træf, som altid i godt selskab med mange gode venner.
   Til Svend, – vi kørte fra Broager i går, mandag, kl ca. 10.30. Inden vi kørte var jeg en tur rundt på pladsen og kigge efter din taske. Desværre uden resultat. Jeg talte med lejrchefen og bad hende være opmærksom på den. Har du kontaktet politiet i området, der er heldigvis mange ærlige mennesker iblandt os. Ellers håber jeg bare at du har fået den på nuværende tidspunkt.
   En stor hilsen med tak for sidst fra
   Hans Ole og Inge-Lise

  • #3070
   Anonym
   Inaktiv

   Hej.
   Tak for jeres interesse og hjælp. Jeg er nu kommet så langt i min “efterforskning”, at jeg mener at kunne fastslå, at tasken er stjålet fra bilen på Frøslevlejrens P plads. Den er ikke fundet, men mit kørekort er fundet ved Shell i Padborg, hvor jeg henter det senere i denne uge. Ingen af de kort, som var i tasken, er blevet misbrugt, og alle er spærret. Men min Ipad mini er væk, uden at nogen dog kan have glæde af den, for der er jo adgangskode på. Om forsikringen dækker er tvivlsomt, da soltaget stod lidt åbent af hensyn til hunden, som var i bilen.
   Det er selvfølgelig anmeldt til sydjyllands politi.
   Stor hilsen fra
   Grethe og Svend

  • #3072
   Anonym
   Inaktiv

   Var som det plejer en god generalforsamling og et godt træf, og rart at se så mange nye.
   Medlem 127 Ingeborg og Erling Selch

Viser 5 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.