Juletræf vest – Flensborg julemarked

Forside Debatforum Træf Juletræf vest – Flensborg julemarked

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #8706

   Hej til alle som deltager i Juletræf vest:
   Vi kan desværre ikke tilbyde Julemarked i Flensborg i Weekenden hvor vi er i Broager – Men julemarkedet starter om mandagen som vi slutter om Søndagen, derfor synes jeg at man kan gøre brug af det gode tilbud om at blive et par dage mere for 100 kr i døgnet, så kan man også opleve Flensborg når det er bedst.

   Fra den 25. november til den 31. december 2019 vil duften af brændte mandler og lækker punch igen lokke talrige besøgende til den festligt udsmykkede gamle bydel i Flensborg med de mange romantiske købmandsgårde. Midt i den historiske kulisse i denne charmerende havneby ved Østersøen tilbyder julemarkedet i Flensborg en helt speciel adventstradition med skandinavisk atmosfære. Ud fra baggårdene og de hyggelige stræder toner den levende julemusik. Smukt kunsthåndværk og appetitvækkende dufte fra de kulinariske specialiteter i de små hyggelige juleboder fuldender billedet.
   Vh.
   Ingvar

   Synes godt om

  • #8707
   177
   Deltager

   Som supplement til Ingvars forslag om besøg i Flensborg, kan man også besøge Historiecenter Dybbøl Banke og opleve krigen i 1864 i (måske) vinterlige omgivelser. Der er kun åbent i weekenderne.

   Weekender i november

   mvh.
   Finn

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.