Nysted Strand Camping – nu klimaneutral.

Forside Debatforum Pladser Nysted Strand Camping – nu klimaneutral.

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #10470
   Gert Romme
   Deltager

   Nysted Strand Camping – nu klimaneutral.

   Som den første i Danmark er Nysted Strand Camping nu 100% klimaneutral, efter at den statsautoriserede revisor godkendte campingpladsens klimaregnskab-

   – Vi vil gerne bidrage til at passe på miljøet og klimaet, og jeg har været utroligt godt rådgivet. Det har kostet nogle penge, men den største omkostning har været tid og arbejdskraft. Det har krævet energi og vilje. Beretter ejeren.

   Lysstofrør er udskiftet med LED, strømmen kommer fra vindmøller, vandet opvarmes klimaneutralt, affaldet sorteres i 19 kategorier, rengøringsprodukterne er næsten udelukkende svanemærkede og en masse andre tiltag- Der er lidt CO2, men 99,5 procent af det ligger hos leverandører, og for at få regnskabet til at gå i nul har campingpladsen købt CO2-certifikater.

   Det er ikke gået ud over campinggæsterne. Men der er kommet flere insekter, flere fugleunger, og rådyr lever på pladsen hele året. Om vinteren er rådyrene mest synlige, men også om sommeren kan de komme frem ved campingvognene, fortæller ejeren af campingpladsen.

   Sakset fra Lolland-Falster Folketidende helt uden tilladelse.
   1044.

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.