Referat Generaforsamling 2022

Forside Debatforum Informationer Fra Bestyrelsen Referat Generaforsamling 2022

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9942
   Brian Jespersen
   Keymaster

   Så er Referatet fra både Bestyrelsesmødet og generalforsamlingen 3-9-2022 klar her på hjemmesiden.

  • #9943
   Anonym
   Inaktiv

   Hej

   Kan konstatere, at man i dag har gjort foreningens Facebookgruppe til en lukket gruppe. Det vil sige at ikke-medlemmer ikke kan se hvad der sker i gruppen.

   Det betyder så også, at gruppen ikke længere kan fungere som reklamesøjle for foreningen.

   Jeg vil derfor foreslå, at man opretter en FacebookSIDE, som kan fungere som reklamesøjle for foreningen, når man åbenbart mener at gruppen skal være lukket. Hvilket dog undrer mig, for hvad hemmeligt sker der i gruppen?

   Blot et forslag, hvis man fortsat gerne vil have den gratis reklame der kan være ved at være synlig på Facebook.

   Mvh.
   Michael

  • #9944

   Hej Michael.
   Facebook blev ændret efter ønske fra flere medlemmer på generalforsamlingen.
   Der var utilfredshed med at alle kunne se og kommentere hvor man var henne på ferie m.m.
   Derfor blev det ændret, det betyder jo ikke at man derfor er afskåret fra at få sine indlæg ud, man kan jo stadig dele med venner m.m.
   Med venlig hilsen
   Ingvar Juhl

  • #9947
   Anonym
   Inaktiv

   Hej Ingvar

   Jeg tror ikke du har forstået hvad problemet er.

   Når man har gjort gruppen lukket, så kan ikke-medlemmer af gruppen ikke se hvad der sker i gruppen. Dermed har man ikke længere en tilstedeværelse på Facebook, der kan bruges som reklamesøjle for foreningen.

   Hvis man gerne vil have flere medlemmer, så er reklame ret vigtigt.

   Mit forslag går på, at man ved side af FacebookGRUPPEN, så opretter man en FacebookSIDE, som så kan fungere som reklamesøjle, når man nu har valgt at gøre FacebookGRUPPEN lukket.
   (Grupper og sider er to forskellige ting på Facebook)

   På den måde kan man både have den lukkede/hemmelige gruppe og have en side, der kan fungere som reklamesøje for foreningen overfor interesserede ikke-medlemmer.

   Blot en anbefaling, hvis man gerne vil have flere medlemmer i foreningen.

   Med venlig hilsen
   Michael

  • #9948
   Gert Romme
   Deltager

   Brug af Facebook som markedsføring af Back To Nature.

   Som mange ved, er jeg makroøkonom og MBA (Master), og jeg har beskæftiget mig ganske meget med alt omkring kommerciel markedsføring. Og ud fra min erfaring, at der bør gøres en ganske aktiv indsats for blot at bevare det aktuelle medlemsantal. I øvrigt kan jeg da også huske de tider, da medlemsantallet faktisk var flere hundrede procent større end nu.

   Det er jo sådan, og det er både naturligt og logisk, at en andel af medlemsskaren “falder af” hvert år af forskellige årssager. Men når man ser på vores medlemmers typiske aldersgruppe, kan man jo frygte, at dette årlige frafald er større end vanligt.

   På min afstand kan jeg desværre ikke tilbyde en aktiv indsats. Og jeg afholder mig derfor fra at stille forventninger til andre. Derfor syntes jeg, at man i hvert fald bør udnytte de passive muligheder for promovering, som der findes. Og selv om jeg bevidst har fravalgt at blive registreret af sociale medier, er Facebook, som Michael gør opmærksom på, absolut en mulighed. Og så vidt jeg ved, er den ganske gratis.

   Derfor foreslår jeg, at der udnævnes en fast redaktør for en åben Facebook-gruppe.

   Videre kan man med fordel benytte sig af pressemeddelelser til tidsaktuelt og emnerelevante medier. En pressemeddelelse bør indeholde et relevant og sandfærdigt budskab. Den kan skrives som en informativ artikel, og vedlægges foto, og fremsendes til det ønskede medie via mail. Her er information om stævner og træf virkelig aktuelle for de lokale medier, hvor træffet foregår. Og samtidig er det en rigtig god præsentation af foreningen, der vækker opmærksomhed og skaber interesse blandt lokalområdets campister.

   Gert

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.