Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

Forside Debatforum Træf Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #7118
   Gert Romme
   Deltager

   Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

   Jeg ved, at nogle der var med til midsommerfesten på Sollerö i 2018, syntes, de har været med til noget ganske unikt, spændende, der i øvrigt en del af vores fælles historie. Medens andre nok syntes, at det festlige blæste langt ud over Siljansøen i den stride vind på netop midsommeraftenen. Desværre råder vi ikke over vejret.

   Men sagen er dog, at der er traditionelle midsommerfestligheder igen 21.-23.06.2019, samt at ansøgerlisten er så omfattende fra år til år, at bestyrelsen af Sollerö Camping hvert år den 1. februar 2019 beslutter, hvem der bliver de heldige, der får plads til at deltage.

   Og da Back To Nature deltog med godt en halv snes vogne sidste år, har vi en klar mulighed for at få plads til samme antal, – hvis altså at vi ansøger før 1. februar. Men det kræver altså også, at der findes så meget interesse på nuværende tidspunkt, at deltagerne allerede nu kan begynde at finde sammen og bekræfte hinanden med bindende aftaler. For Sollerö Camping forventer bindende aftaler.

   Altså – hvis nogen vil deltage i dette interessante arrangementet til næste år, så læg det på hjemmesiden, og bed samtidig andre interesserede om at skrive sig på hjemmesiden snarest. Men det kræver til gengæld, at nogen tager initiativet, og går foran. Deltagerne kan måske mødes til foråret for at aftale detaljerne, lægge konkret rejseplan samt diskutere strategien for supplerende oplevelser on location.

   Men – gør det allerede nu. For Sollerö Camping tilgodeser i videst mulige omfang de tidligere deltagere. Og er BTN ikke repræsenteret den 1. februar, kan det blive vanskeligt at få muligheden ved en senere lejlighed.

   Læs mere om midsommerfesten på Sollerö i Siljansöen og se Sunes dejlige billeder: https://backtonature.dk/back-to-nature/traefberetning-midsommer-2018/

  • #7211
   Vibeke og Kurt
   Deltager

   Hejsa alle sammen.
   Kurt og Vibeke Sørensen, vil gerne med til Sollerö Camping igen i år, da vi syntes at det var en god tur og ja vejret kan vi ikke gøre noget ved, men vi kan da håbe at vi er mere heldig i år.
   vi vil først møde jer der oppe, da vi har langt en anden rute, hvor vi sejler fra Frederikshavn til Sverige.
   hvis nogen skule være interesseret så har vi tænkt os at sejle en tur på Dalands Kanalen.
   http://www.storholmen.com
   og overnatte på Haverud Camping.

   Vibeke Sørensen

  • #7322
   Gert Romme
   Deltager

   Midsommerfest på Sollerö og rejse til Dalsland med Vibeke og Kurt.

   Hvis vi har forstået det rigtigt, planlægger Vibeke og Kurt midsommerfest på Sollerö samt en slap-af-rejse til Dalsland, der jo nok må anses som det helt nære Sverige. Og det syntes vi, er meget interessant, og bør bakkes op af alle interesserede.

   Midsommerfest på Sollerö behøver ingen omtale her. – Blot dette, at det i gennemsnit kun er cirka hver 5.-6. år man har dårligt vejr. Eller er vejret mildt, lunt og solrigt – og så er der jo netop de meget lange og meget lyse aftener, hvor natten kun er på 2-3 timer.

   Dalsland, der ligger langs kysten nord for Göteborg, og var oprindeligt som en slags Danmark, men kom aldrig ind under rigsfællesskabet. Her kunne man i gammel tid rejse på ”dansk” jord fra de danske Skånelande og op til det danske Norge. Befolkningen i Dalsland holdt sig ude af konflikter, og udeblev altid, når svenskekongerne sammenkaldte tropperne.

   Dalsland er også kun et lille land blandt Sveriges 22 ret store länder. Men Dalsland er også et lille-put-Sverige, der stort set er et mindre kopi af de vidt forskellige svenske landskaber med søer, fjelde, dybe dalgange og rivende fosser og så videre. Og så er der altså lige Dalslandskanalen med det hyggelige gamle fartøj, M/S Storholmen fra 1896, der er en meget stor oplevelse.

   Vibeke og Kurt har god erfaring med Sverige, og vi syntes, at de har fat i det helt rigtige med denne tur. Og vi kan kun henstille til alle interesserede om at tage kontakt med dem. Men gør det hurtigt, for der er altså deadline på Sollerö Camping præcis 1. februar. Og henvendelser om midsommerfest derefter, bliver afvist. Vi så jo sidste år, hvilke kaos det er deroppe.

   Addy & Gert
   Ps. Vi har nogle afklaringer, men hvis vi får mulighed for at deltage, melder vi os også til.

  • #8211
   Vibeke og Kurt
   Deltager

   Hej.
   Vi havde tænkt os at deltage i turen til Sollerö Camping. Men da der ikke er den store tilslutning, dropper vi turen til Sollerö, for i stedet at holde Midsommer i Western byen High Chaparral 335 04 Hillerstorp Sverige.
   Vi planlægger at køre fra En bid af Nordjylland, til Sverige, Bruge et par dage eller tre på Haverud Camping, hvor der er afgang med en turbåd nordpå i kanaler og sluser, med bus/tog retur til Haverud Camping.
   Herfra planlægger vi at køre til caravan club camp välorna 335 91 Gnosjö, Sverige, som base. Herfra er der ca. 20 km til Western byen High Chaparral 335 04 Hillerstorp, som vi agter at besøge i weekenden 23 Juni.
   Vi har ikke lagt nogen faste datoer endnu, udover weekenden 23 Juni.
   Vibeke og Kurt

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.