Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

Home Debatforum Træf Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Gert Romme 5 dage, 14 timer siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #7118

  Gert Romme
  Participant

  Traditionel midsommerfest – Sollerö 2019.

  Jeg ved, at nogle der var med til midsommerfesten på Sollerö i 2018, syntes, de har været med til noget ganske unikt, spændende, der i øvrigt en del af vores fælles historie. Medens andre nok syntes, at det festlige blæste langt ud over Siljansøen i den stride vind på netop midsommeraftenen. Desværre råder vi ikke over vejret.

  Men sagen er dog, at der er traditionelle midsommerfestligheder igen 21.-23.06.2019, samt at ansøgerlisten er så omfattende fra år til år, at bestyrelsen af Sollerö Camping hvert år den 1. februar 2019 beslutter, hvem der bliver de heldige, der får plads til at deltage.

  Og da Back To Nature deltog med godt en halv snes vogne sidste år, har vi en klar mulighed for at få plads til samme antal, – hvis altså at vi ansøger før 1. februar. Men det kræver altså også, at der findes så meget interesse på nuværende tidspunkt, at deltagerne allerede nu kan begynde at finde sammen og bekræfte hinanden med bindende aftaler. For Sollerö Camping forventer bindende aftaler.

  Altså – hvis nogen vil deltage i dette interessante arrangementet til næste år, så læg det på hjemmesiden, og bed samtidig andre interesserede om at skrive sig på hjemmesiden snarest. Men det kræver til gengæld, at nogen tager initiativet, og går foran. Deltagerne kan måske mødes til foråret for at aftale detaljerne, lægge konkret rejseplan samt diskutere strategien for supplerende oplevelser on location.

  Men – gør det allerede nu. For Sollerö Camping tilgodeser i videst mulige omfang de tidligere deltagere. Og er BTN ikke repræsenteret den 1. februar, kan det blive vanskeligt at få muligheden ved en senere lejlighed.

  Læs mere om midsommerfesten på Sollerö i Siljansöen og se Sunes dejlige billeder: https://backtonature.dk/back-to-nature/traefberetning-midsommer-2018/

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.